Wysłany: Pon Lut 08, 2010 16:45 czy to dziwnie wygląda???
głupi powód, ale musze napisać i się wygadac...
owszem jestem niska... mam tylko 155cm a mój chłopak 180cm... kiedyś zastanawiam się czy mu to przeszkadza? on twierdzi, że nie.. ale czasami dziwnie się czuje...
czesto mam z tego powodu kompleksy, poniewaz czuje sie gorsza przy innych dziewczynach, ktore sa wysokie... zgrabne... co prawa jestem szczupła...
potem mam glupie myslli, ze pewnie podobaja mu sie inne, wysokie...:((
_________________ Kochać i być kochanym.. to jakby z dwóch stron grzało nas słońce
Pomogła: 75 razy Dołączyła: 20 Cze 2009 Posty: 2084
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 16:53
Czesto tak jest, ze wysokim facetom podobają się niskie dziewczyny..
_________________ Niestety, kiedy się już wyrośnie z aparatów na zęby, odpowiedzialność nie przemija.
Tego się nie da uniknąć.
A jednak dorosłość ma swoje zalety.
Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz.
Buciki na wysokim obcasie to podstawa, poza tym nie pomyślałaś o tym, że podobasz mu się właśnie dlatego, iż jesteś taka drobna i kobieca? Każdy facet ma swój typ i ty najwyraźniej wpasowałaś się w jego skoro z tobą jest.
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 00:29
Ja mam 176cm a mój ostatni chłopak miał 170cm to gorzej wygląda chodź różnica nie bardzo zauważalna. Kobiety niskie są chyba bardziej porządane faceci lubią się chyba po opiekować taka drobną kobietką która w ich ramionach będzie bezpieczna. Podsumowując lepiej być zbyt niską niż byt wysoką
Zresztą nie ma czym się przejmować
_________________ Nie ma co się smucić bo w życiu piękne są tylko chwile...
Jako facet powiem ci, ze niemasz czym sie martwic, bo niskie dziewczyny podobaja sie duzej czesci naszej spolecznosci (w tym mi xD). Wzrost w sumie u dziewczyny niema takiego wielkiego znaczenia dopuki niejest wyzsza, do dupy bym sie czul przy takiej
Wzrost to ostatnia rzecz, jaką powinnaś się przejmować. Jeśli czujesz się za niska, to zainwestuj w buty na wysokim obcasie- dodasz sobie te kilka centymetrów pewności siebie.
A jako facet przyznaję, że podobają mi się niskie i drobne dziewczyny.
Et l'emplit d'un désir éternel et coupable.
Pomogła: 8 razy Wiek: 20 Dołączyła: 12 Sty 2010 Posty: 665 Skąd: z serca
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 07:19
Lool:) Ja mam co prawda 160 ale nie wyobrażam sobie jakbym miała być z facetem który ma mniej niz 180. Niskim kobietom jest lepiej, bo mogą założyć wysokie buty:) NIe masz sie co martwić tylko ciesz się z tego, że jesteś niska;)
_________________ Nie ma kobiet brzydkich...są tylko brzydsze ode mnie.
"Kobieta musi mieć dwie rzeczy: klasę i bajeczny urok" [Coco Chanel]
Pan Kapeć, musisz mi o tym opowiedzieć dokładniej
Daj spokój. Wzrost to ostatnia sprawa, jaką powinnaś się teraz przejmować... Sama mam 157 cm i czuję się z tym rewelacyjnie i jakoś nie widzę przeszkody w takim związku.
Ja mam co prawda 160 ale nie wyobrażam sobie jakbym miała być z facetem który ma mniej niz 180. Niskim kobietom jest lepiej, bo mogą założyć wysokie buty:) NIe masz sie co martwić tylko ciesz się z tego, że jesteś niska;)
Zgadzam się Sama też nie jestem super wysoka. W klasie mam samych kolegów co mają ok 180 cm. Taki wzrost mi nawet odpowiada. Ciesz się, że możesz poszaleć przy wyborze butów
A skoro chłopak jest z Tobą to Twój wzrost mu nie przeszkadza. Naprawdę nie masz czym się przejmować. Niektóre dziewczyny są jeszcze niższe od nas i korygują to obcasami.
Och, nie pierdziel, mój chłopak ma dwa metry i jakoś nie ma tragedii
Jak kocha to się nie przejmuje wzrostem. Skoro jest z Tobą, znaczy, że mu się podobasz, więc myśli o tym, że mu się nie podobasz, są głupie
Pomogła: 24 razy Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1961 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 16:49
Hehe ja też mam 155 cm i zawsze miewałam wysokich chłopaków
Mój obecny ma ok 178 i nie jest tak źle,przyzwyczaiłam się już totalnie Nie ma się co przejmować innymi,zapewniam Cię, że mądrzy ludzie nie będą widzieli nic w tym dziwnego, a głupimi nie warto się przejmować
Pozdrawiam
_________________ "Bo chciała mieć płomiennie co noc..
Zapomniała,że płomiennie co noc mają tylko strażacy.. "