moje naturalne włosy to ciemny blond ale jakiś rok temu zmieniłam na czarne (coś mi odwaliło) ale potem miałam brąz taki czekoladowy mniamiii najładniej mi w rudych było ale obecnie mam blond :):)
u dziewczyn lubię ogniście rudy albo czarny
a u facetów hmm... nie ważne jaki kolor (oby tylko nie farbowane) ważne żeby włosy były zadbane
_________________ Gdy życie podsuwa Ci cytrynę, weź kawałek i powiedz:
` O tak ja lubię cytryny masz jeszcze?`
Ja jestem szatynką i mam czarne oczy.;)
A u chłopców nie zwracam uwagi na wygląd, całokształt musi mnie po prostu pociągać.
Sposób bycia,mówienia, zachowanie i ogólnie wszystkie takie drobiazgi.;)
Poza tym na pierwszym miejscu zwracam uwagę na oczy i na ręce. Jak ręce są ładne i zadbane,to chłopak "MUSI" być porządny, to nie znaczy,że musi mieć rączki jak amerykański prezydent, po prostu muszą być zadbane,lecz nie pedantyczne.;)
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 23:26
Ja jestem szatynką znaczy coś w tym stylu bo nawet fryzjerka myślała, że farbuje taka jasna czekoladka a u chłopaków nie lubię tylko rudych, lubię konkrety albo blondyn albo brunet a jak szatyn to żeby miał z deka dłuższy zaczes
Ale i tak najważniejsze jest wnętrze
_________________ Nie ma co się smucić bo w życiu piękne są tylko chwile...
Moje włosy mają kolor ciemnego brązu. U kobiet podobają mi się rude, ale mnie nie pasują to i nie eksperymentuję Podobają mi się też niektóre blondy.
U facetów nie mam jakiegoś określonego koloru, który by mi się podobał. Zawsze mówiłam, że podobają mi się bruneci, po czym gdy podsumowałam tych facetów, którzy mi się podobali okazało się, że byli to sami blondyni
Podsumowując, kolor musi być twarzowy i pasować do człowieka:)
_________________ "Wiesz, lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie"