Wysłany: Czw Lip 29, 2010 06:12 Witam wszystkich :)
Witam, mam na imię Adam pochodzę z pięknego krajobrazowego miasta jakim jest Poznań. Posiadam na swoim koncie już 19 wiosenek. Interesuje się ogólnie mówiąc sportem, kulinariami.
Od 10 lat mam możliwość trenowania Karate z najlepszymi zawodnikami w Polsce.
Czekam na pytania i do zobaczenia
_________________ "Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. "
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 27 Mar 2010 Posty: 591 Skąd: Swarzędz/Poznań
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 08:51
No nareszcie ktoś z mojej okolicy.
Podpisuje się pod pytaniami, hej.
_________________ Szukam cię, a gdy cię widzę,
udaję, że cię nie widzę.
Kocham cię, a gdy cię spotkam,
udaję, że cię nie kocham.
Zginę przez ciebie, nim zginę,
krzyknę, że ginę przypadkiem...
Wybaczcie że dopiero teraz odpowiadam
Muzyka? No więc HardStyle. A tak to różne hity na czasie, zależy co wpadnie w uszko.
Z tego co widzę to jest parę osób z Wlkp Widzę koleżanka ze Swarzędza. Do Swarzędza mam jakieś 10 minut autem .
Ojć wybacz nie zauważyłem.
Owszem nie raz mi się zdarzy ale na prawdę rzadko. Wolę jednak wyjść z przyjaciółmi na jakiś miły wypad niż siedzieć w domu i czytać książki
_________________ "Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. "
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 27 Mar 2010 Posty: 591 Skąd: Swarzędz/Poznań
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 09:24
Zapraszamy do innych tematów, żeby się coś o Tobie dowiedzieć. Miguela, mieszkamy koło siebie, a ja nie wiem kim jesteś
_________________ Szukam cię, a gdy cię widzę,
udaję, że cię nie widzę.
Kocham cię, a gdy cię spotkam,
udaję, że cię nie kocham.
Zginę przez ciebie, nim zginę,
krzyknę, że ginę przypadkiem...
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 16 Maj 2009 Posty: 648 Skąd: Milicz
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 09:26
CarpeDiem, cóż, nie musisz czytać przecież w domu
Witam.
_________________ "Kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozproszyły się na wszystkie strony. I tak powstały wróżki." sir James Barrie
Filmy to jest moje uzależnienie, uwielbiam kino akci, horrory
Offss napisał/a:
Mało ludzi z Wielkopolski? A ja?
Widze że kolega z PŃ. Dokładniej z jakich okolic?