Najczesciej pije np. Red Bull'a , Relentless albo Monster'a przed koncertami zeby miec wiecej sily na skakanie . I nie wiem czy mi to cos daje bo jak sie nakrece widokiem mezczyzn z gitarami to mam sile na wszystko .xD
Z alkoholem nigdy takiego napoju nie mieszalam ale mysle ze po czyms taki by mi odjebalo kompletnie .
_________________ "I learned that I would rather fail miserably doing something i love than to succeed doing something I hate. School helped me realize how much I hated it." - Zacky Vengeance .
A7X < 3
Przez dobry rok to piłem je w niezliczonych ilościach, a jeśli była impreza to też dosyć często mieszałem z alkoholem. Teraz mi przeszło i pije je dużo rzadziej, tylko wtedy kiedy jestem zmęczony a nie mam pod ręką żadnej kawy
_________________ Boga może usprawiedliwić tylko to, że nie istnieje.
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 559 Skąd: imperium zła
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 18:14
To całkiem nieźle rozpuszcza wątróbkę, skuteczniej niż alkohol wszelaki. Staram się nie tykać, choć czasem się wypije be powera jakiegoś, ale jak najrzadziej - szkoda mi na to pieniędzy.
_________________ Darkness, light, word, existence.
Could it be false?
Tyle się napoji energetyzujących napiłem że u mnie one już po prostu nie działają.
Mieszane napoji energetyzujących z Wodka to nie jest bardzo dobry pomysł, mocniej kopie, ale jak się za dużo wypije, to film urwany.
działanie widac chociazby w szkole siedzac na lekcji zaspanym i otumanionym, idziesz na przerwie po tigera i na nastepnej lekcji calkiem inaczej sie czujesz, latwiej sie skupic i uwazac
Czasami machnę red bulla z wódeczką, nie lubię tych biedaczkowych w plastikowych butelkach odrzuca mnie tajemniczy zapach, sądzę, że rąbie to niesamowicie to chemią i apteką.
Rzadko pijam. Próbowałem redbulla, tigera. Ale szkoda mi na to zdrowia. Chociaż tiger mi zasmakował. I tak wolę egzotycznego GreenUp'a.
_________________ Land of bear and land of eagle
Land that gave us birth and blessing
Land that called us ever homeward
We will go home across the mountains..