Strona Glowna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Uzytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Jakie studia? (elektryk)
Autor Wiadomosc
angi21
Nowy użytkownik


Dolaczyl: 29 Lis 2013
Posty: 2
Wyslany: 2013-11-29, 12:49   Jakie studia? (elektryk)

Cześć wszystkim.
Widziałem, że są osoby aktywne, więc zapytam. :) Otóż mam takie plany, że chciałbym w przyszłości zostać elektrykiem. Szybko się uczę, a poza tym pasują mi tematy związane z elektryką. Widziałem, że są oferty dla elektryków (np. tutaj nie jest ich jakoś mało), więc w sumie czemu nie próbować. Zastanawiam się tylko, czy są w ogóle jakieś studia dla takich osób jak ja? No i czy faktycznie studia mogą pomóc rozwinąć się takiej osobie jak ja. Nie wiem.. Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej dziedzinie albo zna historię kogoś, kto poszedł taką drogą, jak ja chce iść?
Dzięki za ewentualny odzew. ;)
 
Aniulek
Wciągnięty


Wiek: 26
Dolaczyla: 13 Sie 2013
Posty: 115
Skad: M-ce
Wyslany: 2013-11-29, 13:28   

Wiem, że na Politechnice Śląskiej jest dość rozbudowany wydział elektryczny z masą kierunków (sama chciałam iść, to się dość dobrze rozejrzałam). Możliwości ogromne, ale pracy też trzeba dużo włożyć, bo jest ciężko.
Na temat tego, co może być po studiach to już Ci nic nie powiem, chyba, że interesuje Cię Informatyka w systemach elektrycznych. ;-)
Moim zdaniem warto spróbować.
 
angi21
Nowy użytkownik


Dolaczyl: 29 Lis 2013
Posty: 2
Wyslany: 2013-11-29, 14:26   

Aniulek - Z ciekawości.. Powiedz coś więcej o tej Informatyce w systemach elektrycznych. Informatyką w sumie też się interesuje. ;)
 
jelczurr
white trash



Pomogl: 2 razy
Wiek: 27
Dolaczyl: 13 Mar 2013
Posty: 175
Skad: Lublinium
Wyslany: 2013-12-02, 21:08   

Może elektrotechnika.
_________________
Dokąd jedzie ten tramwaj?
 
 
Szehe
Wciągnięty



Pomogl: 1 raz
Dolaczyl: 07 Kwi 2013
Posty: 199
Wyslany: 2013-12-08, 00:32   

A żeby być elektrykiem nie wystarczy technikum i tytuł technika czy coś takiego?
_________________
I can't think about that right now. If I do, I'll go crazy. I'll think about that tomorrow.
 
Frogster
Znajomy amator



Dolaczyl: 14 Lut 2014
Posty: 60
Wyslany: 2014-04-25, 13:02   

Szehe napisal/a:
A żeby być elektrykiem nie wystarczy technikum i tytuł technika czy coś takiego?


Również wystarczy, zawsze po tym można zrobić tytuł inżyniera.
 
Wyswietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mozesz pisac nowych tematow
Nie mozesz odpowiadac w tematach
Nie mozesz zmieniac swoich postow
Nie mozesz usuwac swoich postow
Nie mozesz glosowac w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by: phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Przystań dla młodych duchem (tzn. wielotematyczne forum nastolatków): Serwuser.pl